Σημειακές επιδιορθώσεις οδοστρώματος και διαγραμμίσεις έξω από Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς, Παιδικές Χαρές και Πλατείες από την Ασφαλιστική εταιρεία HELLAS DIRECT στο Δήμο Παλλήνης.

ΑΔΑ: ΨΜ92ΩΞΚ-6ΧΜ - Λήψη απόφασης για αποδοχή δωρεάς για βελτίωση του οδικού δικτύου και την αναβάθμιση σχολικών διαβάσεων του Δήμου Παλλήνης.  

Σημειακές επιδιορθώσεις οδοστρώματος και διαγραμμίσεις έξω από Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς, Παιδικές Χαρές και Πλατείες

 Ξεκίνησε η υλοποίηση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κηφισιάς και της Ηellas Direct για την οδική ασφάλεια

Συνεργασία του Δήμου Μαραθώνος με την ασφαλιστική εταιρεία HELLAS DIRECT

2023: H Hellas Direct φτιάχνει σχολικές διαβάσεις

Στη δράση Safe Roads της HELLAS DIRECT συμμετείχε ...

Εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Ο όρος Εταιρική κοινωνική ευθύνη αναφέρεται στις ενέργειες των επιχειρήσεων που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων. Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους. Οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Να σέβονται δηλαδή τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας (τον σεβασμό προς τον άνθρωπο - την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής).

Κάθε επιχείρηση, (ιδιωτική ή δημόσια, οργανισμός ή μη κυβερνητική οργάνωση) για να μπορέσει να εδραιωθεί, να γίνει πιο γνωστή στο χώρο της και για να χτίσει την εικόνα της χρησιμοποιεί διάφορα μέσα και αναπτύσσει διάφορες δράσεις όπως : η διαφήμιση, οι δημόσιες σχέσεις και τα τελευταία χρόνια η εταιρική κοινωνική ευθύνη η οποία αποτελεί έννοια όλο και περισσότερο συνδεδεμένη κατά την τελευταία δεκαετία με την εικόνα των επιχειρήσεων.