Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λέσβο. Ως φοιτητής στην Αθήνα έζησε και συμμετείχε από το καλοκαίρι του 1974 σ’ όλες τις κινητοποιήσεις και πολιτικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Μέσα από αυτή την ενεργό συμμετοχή του στα γεγονότα των πρώτων μηνών της μεταπολίτευσης συγκρότησε την πίστη του στη Δημοκρατία, στη Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη.
Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Τσιώλη του Αριστείδη (από το Λεβίδι Αρκαδίας) και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών του Σταύρου και της Κωνσταντίνας.
Από το 1978 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Τραπεζικός υπάλληλος από το1983. Σήμερα εργάζεται σε Τράπεζα του Ιδιωτικού Τομέα ως Διευθυντής Καταστήματος.
Ιδρυτικό Μέλος και Στέλεχος Οργανώσεων Πολιτών (Σύλλογοι, Σύνδεσμοι, Ενώσεις, Ομοσπονδίες ) της Λέσβου και της Αττικής (1974 – 2010).
Πρωταγωνιστής της ίδρυσης και λειτουργίας Ένωσης Συλλόγων Γονέων Παλλήνης και Μέλος Δ.Σ. (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος 1994-2004). Μέλος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Ανατολικής Αττικής (2000 - 2003).
Ανέπτυξε πρωτοβουλίες και συνέβαλε με επιτυχία στην ίδρυση και λειτουργία του Αναπτυξιακού και Επιστημονικού Συνδέσμου Παλλήνης (Πρόεδρος, Αν. Πρόεδρος 2001-2009). Με πολλές προσπάθειες και έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο συνέβαλε τα μέγιστα στην ίδρυση και λειτουργία του Αναπτυξιακού, Περαβαλλοντικού, Καταναλωτικού και Επιστημονικού Συνδέσμου Πολιτών Ανατολικής Αττικής (Πρόεδρος, Αν. Πρόεδρος 2010).
Ήταν στη πρώτη γραμμή όλων των πρωτοβουλίων, δράσεων και οργάνωσης μαζικών συγκεντρώσεων διεκδίκησης επίλυσης προβήματων της περιοχής μας (αποχέτευση, σχολική στέγη, προαστασία ελεύθερων χώρων κ.α.)