«ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ»

 

 ΑΔΑ: ΩΩ1Λ46ΜΤΛ6-Ρ76 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤ04 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων»

ΑΔΑ: 9ΔΟΝ46ΜΤΛ6-Η7Τ - Ένταξη του έργου του Δήμου Παλλήνης με τίτλο «Γωνιές ανακύκλωσης στο Δήμο Παλλήνης» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

ΑΔΑ: ΨΛΓΛΩΞΚ-ΛΙΞ - Λήψη απόφασης για αποδοχή χρηματοδότησης στο πλαίσιο της ένταξης του έργου «Γωνιές ανακύκλωσης στο Δήμο Παλλήνης» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

ΑΔΑ: ΡΥΗΩΩΞΚ-1ΤΒ - Λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης του νέου Δημάρχου Παλλήνης για την υπογραφή όλων των δανειακών συμβάσεων και κάθε πρόσθετης πράξης στο πλαίσιο της ένταξης του έργου με τίτλο έργου «Γωνιές ανακύκλωσης στο Δήμο Παλλήνης» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». 

ΑΔΑ: 68Π8ΩΞΚ-Α5Β - Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρακτικού Νο 3 (Δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ», ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.