«Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στη Δ.Ε. Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης»

 ΑΔΑ: 9ΑΒΒΩΞΚ-ΒΦ7 - Λήψη απόφασης περί υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στην πρόσκληση ΥΠΕΝ/ΓρΓΓΦΠΥ/80480/1955, ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ», ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1.4: «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας» με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στη Δ.Ε. Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης».

ΑΔΑ: 99ΗΑΩΞΚ-ΓΦΔ - Λήψη απόφασης για αποδοχή χρηματοδότησης του έργου με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στη Δ.Ε. Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΥΠΕΝ/ΓρΓΓΦΠΥ/80480/1955, ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ», ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1.4: «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας». 

ΑΔΑ: 64Δ0ΩΞΚ-ΚΚ3 - Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός τρόπου διενέργειας και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: :« Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών υδρομέτρων στη Δ.Ε. Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης»   

Συνοπτική Περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η «Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών υδρομέτρων στη Δ.Ε. Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης».

Το αντικείμενο της Σύμβασης το οποίο περιγράφεται αναλυτικά στα τεύχη της Τεχνικής Περιγραφής, των Τεχνικών Προδιαγραφών και τα λοιπά συμβατικά τεύχη, περιλαμβάνει τις κάτωθι εργασίες:

 Χιλίων διακοσίων εξήντα (1.260) νέων ευφυών ψηφιακών μετρητών κατανάλωσης νερού (υδρόμετρα) στη Δημοτική Ενότητα Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης.

Δέκα (10) διατάξεις συλλογής δεδομένων έξυπνων οικιακών υδρομέτρων μέσω σταθερού ασύρματου δικτύου LoraWAN.

Τριών (3) συσκευών χειρός συλλογής μετρήσεων ευφυών ψηφιακών μετρητών κατανάλωσης νερού. (Φορητής διάταξης λήψης δεδομένων).

Παρελκόμενου υδραυλικού εξοπλισμού για σύνδεση ευφυών ψηφιακών μετρητών κατανάλωσης νερού.

Εργασίες εγκατάστασης, ρύθμισης και θέσης σε λειτουργία ψηφιακών υδρομετρητών κατανάλωσης νερού και υδραυλικού εξοπλισμού.

Εργασίες εγκατάστασης, ρύθμισης και θέσης σε λειτουργία διατάξεων συλλογής δεδομένων έξυπνων οικιακών υδρομέτρων μέσω σταθερού ασύρματου δικτύου LoraWAN.

Εργασίες εξυγίανσης φρεατίου ψηφιακού υδρομετρητή.

 Έναν (1) Κεντρικό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή για εγκατάσταση λογισμικών ευφυών ψηφιακών μετρητών κατανάλωσης νερού.

Δύο (2) Φορητούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές για την παρακολούθηση του συστήματος.

Μίας (1) άδειας χρήσης λογισμικού επικοινωνιών για την συλλογή δεδομένων ψηφιακών υδρομετρητών.

Μίας (1) άδειας χρήσης λογισμικού εφαρμογής απεικόνισης συλλεγόμενων μετρήσεων.

Μίας (1) άδειας χρήσης λογισμικού εφαρμογής επεξεργασίας και διαχείρισης συλλεγόμενων μετρήσεων.

Μίας (1) άδειας χρήσης λογισμικού εφαρμογής υδατικού ισοζυγίου.

 Μίας (1) άδειας χρήσης λογισμικού πύλης διαχείρισης ύδρευσης.

Ανάπτυξη λογισμικού επικοινωνιών για την συλλογή δεδομένων ψηφιακών υδρομετρητών.

Ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογής απεικόνισης συλλεγόμενων μετρήσεων.

Ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογής επεξεργασίας και διαχείρισης συλλεγόμενων μετρήσεων.

 Ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογής υδατικού ισοζυγίου.

Ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογής ενοποίησης βάσεων δεδομένων εφαρμογών.

Ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογής πύλης διαχείρισης ύδρευσης

Ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογής διασύνδεσης λογισμικών AMR – ψηφιακών υδρομετρητών με υφιστάμενα πληροφοριακά συστήματα υπηρεσίας.

Δοκιμαστική λειτουργία προμήθειας διάρκειας έξι (6) μηνών.

Εκπαίδευση – τεκμηρίωση προμήθειας.

Εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.421.742,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 1.146.566,13 € ΦΠΑ : 275.176,87 €).

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δεκαοκτώ (18) μήνες, δώδεκα (12) μήνες για την εκτέλεση και έξι (6) μήνες για την δοκιμαστική λειτουργία του συστήματος.

 ΑΔΑ: 9ΦΔΘΩΞΚ-Θ7Ο - Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής διερεύνησης τιμών στον Δήμο Παλλήνης στο πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων α) «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στη Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης», β) «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στη Δ.Ε. Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης» και γ) Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στη Δ.Ε. Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργεια, ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ»,ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1.4«Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

ΑΔΑ: ΛΗΡΞΩΞΚ-0Ι0 - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών υδρομέτρων στη Δ.Ε. Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης 

ΑΔΑ: 6ΓΙΦΩΞΚ-4ΜΤ - Λήψη απόφασης για ορισμό υπόλογου διαχείρισης λογαριασμού για την υλοποίηση για του έργου “Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στη Δ.Ε. Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης» με MIS 5217080 που υπάγεται στον ΠΥΛΩΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με τίτλο α. Υποδομές παροχής νερού, β. Τηλεμετρία–Έργα τηλεχειρισμού για τον εντοπισμό διαρροών σε δίκτυα ύδρευσης, γ. Προμήθεια ψηφιακών μετρητών νερού, δ. Μονάδες αφαλάτωσης.  

 ΑΔΑ: 6ΤΦΖΩΞΚ-Ο0Ε - Λήψη απόφασης για προσχώρηση του Δήμου Παλλήνης στους όρους της ειδικής Σύμβασης ΔΕΣΜΕΥΜΕΝOY (Escrow Account) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜOY (με επιμέρους δεσμευμένους λογαριασμούς ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤOY ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤOΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ της Δράσης «ΕΡΓΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ: Α. ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ, Β. ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ-ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, Γ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΝΕΡΟΥ, Δ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ», με αναγνωριστικό 16850, ενταγμένης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5217080 και κωδικό ΣΑΤΑ 2023ΤΑ07500008» για τα έργα α. Υποδομές παροχής νερού β. Τηλεμετρία- τηλεχειρισμός για τον εντοπισμό διαρροών σε δίκτυα ύδρευσης γ. Προμήθεια ψηφιακών μετρητών νερού δ. Μονάδες αφαλάτωσης