Δήμος Παλλήνης : Μεγάλη ανάπλαση του κέντρου Παλλήνης και της Κάντζας ... ΟΡΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε.ΠΑΛΛΗΝΗΣ»

Δήμος Παλλήνης …

Κατασκευή μεγάλης ανάπλασης του κέντρου Παλλήνης και της Κάντζας, προϋπολογισμού 3.700.000 ευρώ.

Ένα μεγάλο έργο που αλλάζει ριζικά την εικόνα της πόλης, εξασφαλίζοντας ελεύθερους και λειτουργικούς χώρους για όλους τους κατοίκους.

Με την παρέμβαση αυτή, αναδιαμορφώνονται και αναδεικνύονται η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου με τις δύο κυκλικές πλατείες της και η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στην Παλλήνη, καθώς και το Πάρκο της Κάντζας με τις πέριξ οδούς (Εφέδρων Αξιωματικών, Αφανών Ηρώων, Γαληνού και Τερψιχόρης).

Αναδιαμορφώνονται, αναδεικνύονται και ενοποιούνται πλατείες, μεγάλοι οδοί και κοινόχρηστοι χώροι στο κέντρο της Παλλήνης και στην Κάντζα.

Αλλάζει η εικόνα της πόλης, εξασφαλίζονται ελεύθεροι και λειτουργικοί χώροι,για όλους τους κατοίκους.

 

 ΑΔΑ: 9Η58ΩΞΚ-ΖΘΔ - Λήψη απόφασης για έγκριση των τευχών της μελέτης, των τεχνικών προδιαγραφών, κατάρτιση των όρων διακήρυξης και ορισμό των μελών της Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΠΑΛΛΗΝΗΣ», αρ. μελ. 02/2023 

 

ΑΔΑ: ΨΖΕ2ΩΞΚ-23Ε - Ο.Ε._ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Ν.4412/16 ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ. ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε.ΠΑΛΛΗΝΗΣ» 

 

 ΑΔΑ: Ω8Μ0ΩΞΚ-Τ3Η - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε.ΠΑΛΛΗΝΗΣ»

 

Στην τεχνική Έκθεση της μελέτης γίνεται ανάλυση και περιγραφή των προβλεπόμενων εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου που αφορά στην πρόταση για τις «Αναπλάσεις Κοινοχρήστων Χώρων στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης», καθώς και η αναγκαιότητα και η σκοπιμότητα του εν λόγω έργου. Η περιοχή παρέμβασης περιλαμβάνει την ανάπλαση οδών συνολικού μήκους 1,7 χλμ. περίπου, καθώς και την ανάπλαση πλατειών-επιφανειών πρασίνου συνολικής επιφάνειας 9.000 τ.μ. περίπου.

Αναλυτικά οι περιοχές επέμβασης είναι οι εξής:

▪ Η οδός Ελ. Βενιζέλου, από τη διασταύρωση με την οδό Σαχτούρη ως τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Μαραθώνος.

▪ Οι δυο κυκλικοί κόμβοι-πλατείες που βρίσκονται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, και στις διασταυρώσεις με τις οδούς Οδυσσέα Ανδρούτσου και Παπαφλέσσα

▪ Η οδός Εθνικής Αντιστάσεως, από τη διασταύρωση με την οδό Θερμοπυλών ως τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Μαραθώνος.

▪ Το πάρκο Κάντζας

▪ Οι οδοί που περιβάλλουν το πάρκο Κάντζας, δηλ. οι οδοί Αφανών Ηρώων κι Εφέδρων Αξιωματικών, από τις διασταυρώσεις με την οδό Γαληνού ως τη διασταύρωση με την οδό Γαλήνης, οι οδοί Γαληνού, Τερψιχόρης και Γαλήνης από τις διασταυρώσεις με την οδό Εφέδρων Αξιωματικών ως τις διασταυρώσεις με την οδό Αφανών Ηρώων.


 ΑΔΑ: 6ΘΨΜΩΞΚ-ΚΩ5 - Λήψη απόφασης για έγκριση των Πρακτικών Νο 2 και Νο 3 της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και ανάδειξη οριστικού αναδόχου για το έργο με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΠΑΛΛΗΝΗΣ» 

 

Αναπλάσεις Κοινόχρηστων Χώρων Δ.Ε. Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης. 

 

ΑΔΑ: 9Τ4ΙΩΞΚ-Ν2Θ - ΟΡΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΕΡΓΟΥ : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε.ΠΑΛΛΗΝΗΣ», αρ.μελ.:02/2023

 

ΑΔΑ: 6ΦΓ5ΩΞΚ-ΟΚΙ - Έγκριση ανάθεσης σε ιδιώτες μελετητές της εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης στο πλαίσιο του έργου: ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ Κ.Χ. Δ.Ε.ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 

 

ΑΔΑ: 9Γ9ΓΩΞΚ-ΑΗΤ - Έγκριση ανάθεσης σε ιδιώτες μελετητές της επικαιροποίησης της ειδ.αρχιτεκτονικής μελέτης του έργου: "ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ Κ.Χ. Δ.Ε.ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  

 

ΑΔΑ: ΨΓ6ΦΩΞΚ-2ΝΜ - Μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το έργο: "ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ Κ.Χ.Δ.Ε. ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ" ) (ΑΡ ΜΕΛΕΤΗΣ 1Μ/2024)   


ΑΔΑ: 6ΤΟΨΩΞΚ-Ξ1Σ - Επικαιροποίηση αρχιτεκτονικής μελέτης του έργου :¨ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ Κ.Χ Δ.Ε. ΠΑΛΛΗΝΗΣ" (ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 2Μ/2024)