ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ : Αναβαθμίζονται τα αντλιοστάσια της Δ.Ε. Παλλήνης ... Εκτροπή κυκλοφορίας στην οδό Παλλάδος Αθηνάς (από Σπετσών έως Κλεφτών Αρματωλών) στην Παλλήνη λόγω της τοποθέτησης νέου αντλιοστασίου.

  

 

Εκτροπή κυκλοφορίας στην οδό Παλλάδος Αθηνάς στην Παλλήνη λόγω της τοποθέτησης νέου αντλιοστασίου

ΑΔΑ: ΩΓΩΧΩΞΚ-ΝΔΖ - Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού (πρόχειρου) διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια υλικών για αναβάθμιση αντλιοστασίων Δ.Ε. Παλλήνης». 

Προμήθεια αντλιών και διαφόρων υλικών αντλιοστασίων Δ.Ε. Παλλήνης και συγκεκριμένα του αντλιοστασίου επί της οδού Παλλάδος Αθηνάς και Σπετσών που τροφοδοτείται η Δεξαμενή του Λόφου Παλλήνης και του αντλιοστασίου στην οδό Κύπρου που τροφοδοτείται ο οικισμός Πανοράματος (ΟΣΔΥ) Δ.Ε. Παλλήνης.


ΑΔΑ: 6ΓΣΠΩΞΚ-8ΗΣ - Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΙΩΝ Δ.Ε ΠΑΛΛΗΝΗΣ», αρ. μελ. 72/2020 και ανάδειξη ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ μειοδότη .

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θανάση Ζούτσου και το σχεδιασμό της Τεχνικής Υπηρεσίας (2016 – 2019) ολοκληρώθηκαν :

1.Το έργο αντικατάστασης του παλαιού αγωγού ύδρευσης της οδού Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, στην περιοχή του Σταυρού, στον Γέρακα. Το έργο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων, καθώς ο παλιός αγωγός ύδρευσης μετά την εφαρμογή του σχεδίου πόλης, βρέθηκε να περνά μέσα από τα οικόπεδα και τις αυλές κατοικιών και καταστημάτων, κατά μήκος της οδού Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, προκαλώντας κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων. Συγκεκριμένα, αντικαταστάθηκε ο αγωγός ύδρευσης από τη συμβολή της οδού Αγ. Ιωάννη Θεολόγου με την οδό Ξάνθου έως τη συμβολή της με την οδό Δερβενακίων. Έγιναν οι συνδέσεις με τους αγωγούς των διασταυρούμενων οδών και οι συνδέσεις με τις οικιακές παροχές.

2.Η επέκταση του δικτύου ύδρευσης  επί της οδού Αγίου Δημητρίου από το ύψος της οδού Σαχίνη και προς την περιοχή Βακαλόπουλο της Δ.Ε. Παλλήνης και σε μήκος 350 μέτρων για την κάλυψη πυροσβεστικών αναγκών.

3.Η επέκταση του δικτύου ύδρευσης σε δύο τμήματα της Δ.Ε. Γέρακα και συγκεκριμένα σε τμήματα της οδού Κλεισθένους και σε τμήμα της οδού Περικλέους.