ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ : ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ Δ.Ε.ΓΕΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.

ΑΔΑ: ΨΤΤΡ46ΜΤΛ6-ΦΨΨ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤ06 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Αστική Αναζωογόνηση»

ΑΔΑ: 90ΒΩ46ΜΤΛ6-2Ε7 - Ένταξη του έργου του Δήμου Παλλήνης με τίτλο «Ανάπλαση ρέματος Παναγίτσας Δ. Ε. Γέρακα για την δημιουργία πάρκου αναψυχής» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

ΑΔΑ: ΨΡΒΝΩΞΚ-Ε5Σ - Λήψη απόφασης για αποδοχή χρηματοδότησης στο πλαίσιο της ένταξης του έργου «Ανάπλαση ρέματος Παναγίτσας Δ. Ε. Γέρακα για την δημιουργία πάρκου αναψυχής» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

ΑΔΑ: 9ΔΒ4ΩΞΚ-ΧΥΟ - Λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης του νέου Δημάρχου Παλλήνης για την υπογραφή όλων των δανειακών συμβάσεων και κάθε πρόσθετης πράξης, στο πλαίσιο της ένταξης του έργου με τίτλο «Ανάπλαση ρέματος Παναγίτσας Δ. Ε. Γέρακα για την δημιουργία πάρκου αναψυχής» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». 

 ΑΔΑ: 9Σ73ΩΞΚ-ΞΛ5 - Λήψη απόφασης για έγκριση αντικατάστασης μέλους της Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΑΝΓΙΤΣΑΣ Δ.Ε. ΓΕΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», αρ. μελ. 06/2019

 ΑΔΑ: Ψ2ΝΡΩΞΚ-ΙΡ6 - Λήψη απόφασης για την παράταση της ισχύος της κατατεθειμένης οικονομικής προσφοράς για τη μελέτη με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ Δ.Ε.ΓΕΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», με αρ.μελ.06/19 και συστημικό αριθμό ΕΣΗΔΗΣ 195751, λόγω παρέλευσης του χρόνου ισχύος τους. 

ΑΔΑ: Ψ4Ο4ΩΞΚ-ΞΒ6 - Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρακτικού επικαιροποίησης της σειράς μειοδοσίας για το έργο με τίτλο: «Ανάπλαση Ρέματος Παναγίτσας Δ.Ε. Γέρακα για τη δημιουργία πάρκου αναψυχής» με Αρ. Μελ 06/2019.

ΑΔΑ: Ψ62ΧΩΞΚ-Σ65 - Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρακτικού Νο 10 της Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ Δ.Ε. ΓΕΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», αρ. μελ. 06/2019 και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.