ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ : "ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ"

  

 

ΑΔΑ: Ω5ΙΛΩΞΚ-674 - Λήψη απόφασης για έγκριση του τεύχους προδιαγραφών, των όρων δημοπράτησης και ορισμό των μελών επιτροπής διαγωνισμού της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ», εκτιμώμενης αξίας εργασιών 518.213,79 € πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Μελέτες εφαρμογής έργων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής ...

ΑΔΑ: Ω2ΗΖΩΞΚ-ΨΦΧ - Λήψη απόφασης για αποδοχή χρηματοδότησης στο πλαίσιο της ένταξης του έργου με τίτλο: «Μελέτες εφαρμογής έργων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Παλλήνης» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». 

ΑΔΑ: 9ΕΡΚΩΞΚ-Ψ5Ρ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ "ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ"

ΑΔΑ: ΨΠΤΝΩΞΚ-ΚΦΩ - Λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης του νέου Δημάρχου Παλλήνης για την υπογραφή όλων των δανειακών συμβάσεων και κάθε πρόσθετης πράξης, στο πλαίσιο της ένταξης του έργου με τίτλο έργου «Μελέτες εφαρμογής έργων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Παλλήνης» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».  

 ΑΔΑ: Ψ9ΘΔΩΞΚ-0ΔΨ - Λήψη απόφασης για την παράταση της ισχύος της κατατεθειμένης οικονομικής προσφοράς για τη μελέτη με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ» και συστημικό αριθμό ΕΣΗΔΗΣ 192833, λόγω παρέλευσης του χρόνου ισχύος τους. 

ΑΔΑ: 9ΔΗΠΩΞΚ-ΤΝΨ - Λήψη απόφασης για έγκριση 5ου Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης και ανάδειξης Οριστικού Αναδόχου για την μελέτη με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ».