ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ : Λήψη απόφασης περί εκδίκασης ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά την ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης καθώς και της συνημμένης Αρχιτεκτονικής Μελέτης προς τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του ΟΣΔΥ (Πανόραμα Δ.Ε. Παλλήνης), με καθορισμό των όρων δόμησης στο Ο.Τ. 132 για την κατασκευή Κτιρίου Καταστήματος Καθημερινών Αναγκών και Κτιρίου Καταστήματος Εστίασης.

 ΑΔΑ: ΩΧ73ΩΞΚ-3Τ2 - Λήψη απόφασης περί έγκρισης και τρόπου διενέργειας ανάθεσης της μελέτης με τίτλο: «ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΝ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ Κ.Χ ΟΤ 132 ΟΣΔΥ».

 ΑΔΑ: 9Ρ57ΩΞΚ-Ε4Λ - Λήψη απόφασης για ανάρτηση της πολεοδομικής μελέτης καθώς και της συνημμένης αρχιτεκτονικής μελέτης προς τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του ΟΣΔΥ (Πανόραμα Δ.Ε. Παλλήνης) με καθορισμό όρων δόμησης στο Ο.Τ. 132 για την κατασκευή κτιρίου καταστήματος καθημερινών αναγκών και κτιρίου καταστήματος εστίασης.

Ανάρτηση της πολεοδομικής και αρχιτεκτονικής μελέτης για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του ΟΣΔΥ (Πανόραμα Δ.Ε. Παλλήνης) με καθορισμό όρων δόμησης στο Ο.Τ. 132

ΑΔΑ: ΡΨΦ5ΩΞΚ-Κ2Ψ - Λήψη απόφασης περί εκδίκασης ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά την ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης καθώς και της συνημμένης Αρχιτεκτονικής Μελέτης προς τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του ΟΣΔΥ (Πανόραμα Δ.Ε. Παλλήνης), με καθορισμό των όρων δόμησης στο Ο.Τ. 132 για την κατασκευή Κτιρίου Καταστήματος Καθημερινών Αναγκών και Κτιρίου Καταστήματος Εστίασης.