Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια σεμνή γυναίκα, χωρίς να της λείπει η αυτοπεποίθηση και χωρίς να φοβάται τις συγκρούσεις ... «Αντίο μαμά»: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός των παιδιών της Φώφης Γεννηματά .


 Ήταν το 1994 (25.04.1994), όταν ο Γιώργος Γεννηματάς έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 55 ετών. Λίγους μήνες νωρίτερα, είχε χάσει τη μάχη με την επάρατη νόσο, η σύζυγός του Κάκια, σε ηλικία 54 ετών. Πολύ κοντά σε ηλικία (57 ετών) με τους αγαπημένους της γονείς έφυγε (25.10.2021) από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, έντιμη, αγωνίστρια, με απαράμιλλο θάρρος και αξεπέραστη αξιοπρέπεια «χτυπημένη» από τον καρκίνο. Κέρδισε τον σεβασμό και την αγάπη όλων, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Φώφη Καλό ταξίδι ...

«Αντίο μαμά» : Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός των παιδιών της Φώφης Γεννηματά [Βίντεο]


 
 
 

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου για την ξαφνική απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

ΨΉΦΙΣΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΛΉΝΗΣ
 
Η χώρα μας πενθεί την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, μιας γυναίκας που άφησε τη σφραγίδα της, τόσο στην πολιτική ιστορία, όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ελλάδας.
Η Φώφη ήταν μαχήτρια, όχι μόνο της πολιτικής, την οποία υπηρέτησε με ήθος και αυταπάρνηση, αλλά και της ζωής, ως γυναίκα και μητέρα.
Ήταν αγωνίστρια και υπερασπιστρια την δημοκρατικών αξιών. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλλήνης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της.
 
Για το Κοινοτικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ν. Κουτρας