Μανώλης Κακλιδάκης : Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνάσιου Γέρακα. - Μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της Ένωσης Παλλήνης

 Στη φωτογραφία ο κος Μανώλης Κακλιδάκης την στιγμή που ψηφίζει στις εκλογές της Ένωσης Γονέων.
 
ΜΕ ιδιαίτερη προσμονή και χαρά πληροφορηθήκαμε   το απόγευμα της Κυριακής 18-3-2012 τα αποτελέσματα των εκλογών που διενεργήθηκαν για την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δημόσιων σχολειών του Δήμου μας στο Πρώτο Λύκειο Παλλήνης.
Εκλογές, που εδώ και δώδεκα μήνες έπρεπε να έχουν γίνει, προκειμένου να ανανεωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της πολύπαθης, τελματωμένης και ερμαφρόδιτης λόγω της συνένωσης του δήμου μας Ένωσης Γονέων .
Δεν με χαροποίησε  όμως τόσο η σύνθεση του νέου ΔΣ,
όσο το ότι επιτέλους απαρτίζεται από άτομα που και τη εμπειρία  διαθέτουν, προκειμένου να καθοδηγήσουν την Ένωση στην αποτελμάτωση που είχε περιέλθει, όσο και την όρεξη, ώστε με συνέπεια απέναντι στους νόμους και στους καταστατικούς σκοπούς της να την εκτοξεύσουν, τολμώ να πω, σε Νέους Ορίζοντες.
Ελπίζω να λειτουργήσετε με φαντασία, συνέπεια, πληροφόρηση, αμεσότητα και φυσικά με γνώμονα το καλό των παιδιών μας.
Γιʼ αυτούς τους λόγους αγαπητοί φίλοι εύχομαι ολόψυχα σε όλους, αδιακρίτως ποιας ιδιότητας ο καθένας  θα λάβει στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο,  καλό κουράγιο και καλή δύναμη.
Μάτια και αυτιά ανοιχτά τις δύσκολες και σκοτεινές ώρες που την Παιδεία, τα παιδιά, αλλά και την πατρίδα μας περιμένουν.
Θα σταθώ συνοδοιπόρος, βοηθός, παραστάτης και καλοπροαίρετος κριτής σας.