Η "Τύχη της Μαρούλας" από τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου της Δ.Ε. Γέρακα Δήμου Παλλήνης.

Η "Τύχη της Μαρούλας" από τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου της Δ.Ε. Γέρακα Δήμου Παλλήνης.

Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε από τη θεατρική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Γέρακα (του πολυδραστηριοποιημένου και πολυβραβευένου σχολείου), την θεατρική παράσταση "η τύχη της Μαρούλας" του Δημήτριου Κορομηλά.
Ένα έργο που μερικές φορές έβλεπες τα χαρακτηριστικά της φυλής μας να "κάνουν παρέλαση" μέσα από την παράσταση, την οποία με κέφι και πολύ πάθος απέδωσαν τα παιδιά του Γυμνασίου. 
 

Οι θεατές, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και εκπαιδευτικοί λειτουργοί, γονείς και παιδιά νομίζω ότι διασκέδασαν, γέλασαν και μπήκαν μέσα στο σκηνικό ζώντας μαζί με τους πρωταγωνιστές - μαθητές και μαθήτριες. Όσα συνέβαιναν στο πλούσιο αρχοντόσπιτο, ο χώρος δηλαδή όπου παιζόταν η τύχη της όμορφης Μαρούλας, είχαν εμβέλεια σε όλη την αίθουσα.


Ο Χρήστος, ο Κωνσταντής, ο "κύριος" η "κυρία" ο μπαμπάς και η μαμά αλλά και όλοι οι ρόλοι έγιναν σε χρόνο ρεκόρ "δικοί μας, αγαπημένοι άνθρωποι. Ως κριτικός μπορεί να μην τα πολυκαταφέρνω όμως, ως θεατής ευχαριστώ και συγχαίρω τα παιδιά και τους υπεύθυνους γι αυτή την παράσταση. 
Και περιμένω την επόμενη (για να μην ξεχνιόμαστε)...