Μεγάλη Εκδήλωση - Αφιέρωμα στο Συνέδριο της Βιέννης τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Θέατρο PIERCE του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή.

Αγαπητοί Φίλοι, Κυρίες και Κύριοι,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε μία ξεχωριστή εκδήλωση ιστορικού περιεχομένου.
 Είναι η εκδήλωση- αφιέρωμα στο Συνέδριο της Βιέννης, με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξή του (Οκτώβριος 1814). Το Συνέδριο της Βιέννης είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεωπολιτικά συνέδρια όλων των εποχών με τεράστιο ενδιαφέρον για το Ελληνικό Ζήτημα. Είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο στρατηγικό γεγονός τιμάται στον ελληνικό χώρο.
Και είναι επίσης η πρώτη φορά που η Εταιρεία, στην οποία έχω την τιμή να είμαι ιδρυτικό μέλος και πρώτος Πρόεδρος,  συνδιοργανώνει μία τέτοια εκδήλωση, με τις Πρεσβείες της Αυστρίας και της Ελβετίας και το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Η εκδήλωση  περιλαμβάνει ημερίδα με Έλληνες και ξένους Καθηγητές και Διπλωμάτες και ένα μουσικό μέρος που οργανώθηκε από το Πολιτιστικό Τμήμα της Εταιρείας.
Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα εργασίας που ανέλαβε το έργο και θα σας παρακαλούσα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να απολαύσετε το αποτέλεσμα "Όταν η Ιστορία συναντά τη Μουσική" σε ένα ξεχωριστό ευρωπαϊκό - ακαδημαϊκό περιβάλλον!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Θέατρο PIERCE του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή.
Σας στέλνω την πρόσκληση, το Δελτίο Τύπου και την αφίσσα και σας παρακαλώ να τα προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς σας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σας ευχαριστώ και σας περιμένουμε.
 
Με εκτίμηση
Ανδρέας Κούκος