Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης στο εκλογικό κέντρο του κ.Π. Μερτύρη.

Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε την άνανδρη επίθεση στο εκλογικό κέντρο της παράταξης "Ανθούσα - Γέρακας - Παλλήνη Πόλεις για να ζεις" του κυρίου Παναγιώτη Μερτύρη, με αποτέλεσμα τον, ευτυχώς ελαφρύ, τραυματισμό στο μάτι στενού του συνεργάτη.
Καταδικάζουμε απερίφραστα φαινόμενα βίας, μηδενισμού, συκοφαντίας, λασπολογίας και φανατισμού, τα οποία επιβάλλεται να αποφεύγονται από όλους και δεν έχουν καμία θέση στον πολιτικό μας πολιτισμό.


Ο Δήμαρχος Παλλήνης και Επικεφαλής της παράταξης 

«Μια πόλη για όλους»

Αθανάσιος Ζούτσος

Πληροφορηθήκαμε σήμερα την επίθεση στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του κ.Τάκη Μερτύρη και τον τραυματισμό του κ.Αλέκου Φιλιππούση. Θέλω εκ μέρους της δημοτικής μας παράταξης ''Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" να καταδικάσω με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο την τραμπούκικη αυτή ενέργεια που βρίσκει απέναντι όλους ανεξαιρέτως τους δημοκρατικούς πολίτες της Παλλήνης.
Η πόλη μας έχει αποδείξει μέχρι σήμερα την βαθιά δημοκρατική της παράδοση και πιστεύουμε ότι δεν θα επιτρέψει την κλιμάκωση τέτοιων εγκληματικών ενεργειών που θυμίζουν άλλες εποχές.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπάθεια μας στον κ.Φιλιππούση και του ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση.

Παλλήνη 17/4/2014

Απόστολος Βολιώτης
Υποψήφιος δήμαρχος Παλλήνης




ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑΣ

Με θλίψη και οργή πληροφορηθήκαμε ότι άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο εκλογικό κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου κου Μερτύρη και τραυμάτισαν το συνεργάτη του, τον κο Φιλιππούση, επιχειρώντας να δυναμιτίσουν το προεκλογικό κλίμα στην πόλη μας.
Καταδικάζουμε απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή βίας και θεωρούμε πολιτική κατάπτωση τη χρήση τέτοιων πρακτικών.
Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και περαστικά στον κύριο Φιλιππούση.

Ας επικρατήσει ήθος, πολιτικός πολιτισμός και σύνεση για το καλό όλων μας αλλά και της πόλης μας. 



 Βαριά η ευθύνη όσων φανατίζουν και διχάζουν την τοπική κοινωνία.


Ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, με στόχο κάποιοι να κερδίσουν εντυπώσεις, διχάζοντας την τοπική μας κοινωνία, έφεραν αποτέλεσμα!
Μεγάλη Τετάρτη νωρίς το απόγευμα, άγνωστοι διερχόμενοι εκτόξευσαν πέτρες προς το γραφείο του συνδυασμού «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις», που βρίσκεται επί της οδού Υψηλάντου, με στόχο να προκαλέσουν όχι μόνο υλικές ζημιές αλλά και σωματικές!
Οι πέτρες και το πολιτικό μίσος βρήκαν στόχο τον κ. Αλέκο Φιλιππούση, στενό συνεργάτη του υποψήφιου Δημάρχου Παλλήνης κ. Παναγιώτη Μερτύρη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα -με τραύμα στο μάτι- στο νοσοκομείο «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» για να του παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες.
Ευτυχώς για τον κ. Φιλιππούση η πέτρα και ο τραμπουκισμός κάποιων γνωστών αγνώστων δεν έκανε μεγαλύτερο κακό στην υγεία του από την ολική απόπτωση επιθηλίου και δεν προκάλεσε μόνιμες βλάβες στην όρασή του. Ήδη έχουμε καταγγείλει το γεγονός στις Αρχές και θα ασκηθεί μήνυση κατά αγνώστων.
Πρέπει επίσης να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι και τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ άγνωστοι διερχόμενοι πέρασαν με αυτοκίνητο από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στον Γέρακα βρίζοντας χυδαία και απειλώντας!
Ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» καταδικάζουμε το θλιβερό αυτό περιστατικό που μόνο απέχθεια προκαλεί.
Καλούμε σε πολιτικό πολιτισμό, σε προτάσεις, σε διάλογο και επιχειρήματα, που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος μας
Ο διχασμός, η βία, η τρομοκρατία δεν θα περάσουν !
Μερτύρης Παναγιώτης και Φιλιππούσης Αλέκος